Tuesday, June 26, 2012

Ce vor femeile?

Ce vor femeile ?! Multi ar  spune ca femeile sunt firi complexe si greu de inteles , in special asa ar spune majoritatea dintre barbati .Da e adevarat , femeile sunt firi complexe,insa postarea  nu va fi despre asta, ci despre micele bucurii femenine. 
Vom vorbi despre cele mai banale dorinte , despre ceea de ce nu se va refuza nici o femeie in lumea asta.
Inca nu ati ghicit despre ce e vorba ? 
Desigur : Geanta !!!!
Indeferent de cite genti dispune o domnisoara intodeauna va mai ramine loc pentru una noua ,pentru ca , ea geanta e cel mai util obiect vestimentar din garderoba unei femei si care totodata spune multe despre cariera , viata si succesul persoanei pe care o poarta . Mici , mari , simple, elegante ,sofisticate sau  colorate ,nici o iesire din casa nu se produce fara purtarea pe brat a unei genti , in care ca intr-o gaura neagra se adaposteste viata si visele unei femei moderne.
Comform unui studiu realizat de Daily Mail,tocmai aceste accesorii provoaca femeilor cea mai mare placere la cumparare,fiind si cele mai scumpe lucruri achizitionate. 






Placerea de a purta pe brat o geanta este egalata doar de cea a purtarii Pantofilor.
Chear si in cazul cind colectia de pantofi a unei domnisoare poate  depasi colectia de carti dintr-o biblioteca , oricum achizitionarea unei noi perechi de pantofi prezinta cea mai mare necesitate si devine cea mai mare bucurie.Cite reprezentante a sexului frumos, in special cind ramin singure ,nu isi admira in taina pantofii , nu-i probeaza si merg cu ei prin casa , admirindu-se in oglinda, pentru ca pantofii si gentile  reprezinta mai mult decit niste accesorii specifice modei sau punerii in valoare a frumusetii feminine, dar si in dependenta de pantofii pe care ii alegem , devin  o dovada a fragilitatii interioare si a felului cum suntem ,facindu-ne mai atragatoare, mai sigure pe noi si ne face sa ne simtim unice . 

No comments:

Post a Comment