Friday, September 7, 2012

UK Style

I'm a huge lover of UK Fashion !! 



  Stilul londonez ma inspira mult , el nu poate sa nu inspire . In UK , pe strazile londoneze te intilnesti la tot pasul cu diversitatea culturala , si deci maniera de a se imbraca este specifica si se raporteaza la conventuirea    armonioasa cosmopolitana , fie indieni, palestinieni , marocani sau est-europeni .





Londonezilor le place sa se imbrace comod si diferit de altii. Aici se poarta orice , scopul majoritar pe care il au londonezii atunci cind isi asorteaza hainele e ca sa devina o pata de culoare ,sa se indentifice din multime ,si totodata implica eleganta , un pic de sobrietate si comoditate.





Street style de London presupune croieli lejere cu detalii sofisticate , dar nici intr-un caz incarcate , caci stilul UK presupune mai mult eleganta si simplitate.Este reprezentat de hainele vintage si desigur de pantofii sau botinele cu sireturi .









 In ceea ce priveste accesoriile, se prefera in special esarfele si fularele , incaltamintea cu toc (cit mai inalt cu atit mai bine ),  incaltamintea cu talpa joasa si desigur ochelarii aviator.





















Stilul londonez este o combinatie dintre elementele casual si elegant , ceea ce il face un stil comod , util si expresiv.



No comments:

Post a Comment