Thursday, November 1, 2012

Din lumea stundentilor...


Primul an de Universitatea !

Cred ca primul an de studentie este cel mai frumons si interesant an, pentru ca fiind boboci suntem minati de o puternica curiozitate de a descoperi noul. Suntem intuziasmati de a invata ceva nou, de a ne afirma intr-un nou colectiv si de a ne  manefesta personalitatea, si totodata suntem inflacarati de perspectiva unor prietenii de durata.
Cind esti tinar vrei sa ai totul sau nimic, poate de aceea anii studentesti se considera cei mai frumosi ani din viata, pentru ca ne traim la maxim pasiunele si suntem condusi de amploarea optimismului intr-un viitor maret!
 Pentru mine primul an de studentie a fost posibilitatea de a incepe ceva nou, de a cunoaste oameni noi dar si locul unde visurile vor lua amploare si se vor realiza.

La fel eu, dar cred ca majoritatea universitatea o asociaza cu distractia si veselia. Cu multe  nebunii, glume si nazbitii  nevinovate.
Desigur anii de studentie se caracterizeaza si prin note, teze, siminare ,examene, modalitati inventive de copiat si nopti de nesomn, dar partea asta a vietii uniersitare o voi aborda data viitoare.

Noi cu grupa am reusit deja sa ne destram un pic impreuna,facind vidio pentru prezentarea pentru "Balul bobocilor " si cred ca a iesit destul de interesant,sper sa va placa si voua, si daca nu, oricum noi cu totii ne-am distrat pe cinste:)


No comments:

Post a Comment